Infront kjøper CatalystOne AS

Pressemelding

Oslo, 30. Oktober 2009

Infront har i dag kjøpt programvare selskapet CatalystOne AS fra Kistefos Venture Capital AS.

CatalystOne AS er et norsk teknologiselskap som siden 1998 har levert produkter og tjenester både til norske og internasjonale kunder.

Selskapet hovedvirksomhet er utvikling og salg av det eget utviklede QBE Vision utviklingsverktøy, samt support og konsulenttjenester knyttet til dette verktøyet.

CatalystOne’s produkter benyttes for å utvikle løsninger innenfor mange bransjer, både i privat og offentlig sektor. Selskapets største kunder er programvarehus som benytter selskapets utviklingsverktøy for å lage bransjeløsninger innenfor utvalgte bransjer eller spesialløsninger for sine kunder.

Infront er et av Nordens ledende og det raskest voksende selskapet innenfor leveranse av finansielle informasjons- og handelsløsninger. Vårt hovedprodukt, The Online Trader, benyttes av ledende banker og meglerhus i det nordiske markedet og eksporteres i stadig større grad til resten av Europa.

”For oss som er spesialister på et smalt område som krever spesialkompetanse, er det en stadig utfordring å dekke det økende behovet for støttesystemer til våre kjerneprodukter. CatalystOne har både verktøy og kompetanse som utfyller Infront perfekt slik at vi kan tilfredsstille stadig nye krav fra kunder”, sier Kristian Nesbak, adm. direktør i Infront.

”Med CatalystOne som en del av Infront, åpner det seg nye og spennende muligheter for selskapet”, sier Ditlef de Vibe, adm. direktør i Kistefos Venture Capital.”

Ny daglig leder for selskapet blir Erling Olaussen. ”CatalystOne har flere meget potente produkter i dag, og vår hovedfokus fremover vil være å videreutvikle disse i samarbeid med våre eksisterende kunder”.

 

Logg inn

Kundenummer: Passord: