QBE Vision

QBE Vision er et komplett visuelt RAD (Rapid Application Development) utviklingsverktøy som gjør det svært enkelt både å lage både Windows-applikasjoner med grafisk brukergrensesnitt og rapporter.

Utviklingen av QBE Vision ble påbegynt i 1989 og produktet utviklet seg rask til et populært verktøy for utvikling av applikasjoner på Microsoft Windows plattformen. Verktøyet har siden den gang kontinuerlig blitt utviklet i nært samarbeid med våre største kunder som er programvarehus som lager store og komplekse applikasjoner for sine kunder. Dette har resultert i et kraftig utviklingsverktøy, velegnet for å utvikle applikasjoner med den nødvendige funksjonalitet raskt og effektivt.

Programpakken består av følgende produkter:

QBE Vision Developer

QBE Vision Developer er en effektivt og komplett programpakke med utviklingsverktøy som dekker alle aspekter ved databasebasert applikasjonsutvikling på Microsoft Windows plattformer. Produktene er velegnet til alle typer applikasjonsutvikling, fra små enkle løsninger til store og avanserte systemer, og kjennetegnes ved at de er enkle å bruke samtidig som de er svært effektive.

QBE Vision Report

QBE Vision Report er en intuitiv rapportgenerator som hjelper deg å lage fleksible, funksjonsrike og pålitelige rapporter. Rapportgeneratoren er svært slagkraftig og har blant annet et komplett innebygd programmeringsspråk som gjør det mulig å lage svært avanserte rapporter. Resultatet fra rapportproduksjonen kan forhåndsvises på skjermen, skrives ut til skriver eller eksporteres til de mest vanlige filformatene som f.eks. PDF, Excel eller HTML.

QBE Vision Query Builder

QBE Vision Query Builder er et verktøy for å konstruere og kjøre SQL setninger. Produktet har et visuelt grensesnitt og støtter alle de kjente databasesystemene som Oracle, Sql Server og Sybase i tillegg til ODBC. Målgruppen er både sluttbrukere med begrenset erfaring med SQL og applikasjonsutviklere som trenger et hjelpemiddel for å utforme og teste SQL setninger som skal benyttes i applikasjonen som utvikles.

 

Logg inn

Kundenummer: Passord: